Menyer från gården

Av naturliga skäl är det finfibriga limousinköttet i fokus på menyn. Bonden Kent tar högsta ansvaret för kvalitén. inspirationen och de fantastiska tillbehören hämtar vi från skogen och naturen, som är ett av våra största intressen.Allt detta blandas med Romas barndomsminnen från hemlandet Polen och kryddas med en nypa av kocken Katarinas finska matkunskaper.

Vi hoppas på att få ta med er på en matresa med känsla av frihet, välbefinnand och kravlöshet.

Öppet:

Lördagar: 12.00-16.00

 

Ölprovning (Bryggverket) med tappas 11 november kl 18.00

 

Farsdagsbuffe 12 november

kl 12.00

kl 15.00

 

Formstråket 26 november kl 11.00-16.00

(Inbjuden gäst Erik Wennberg författaren av boken Hungrig på Västerbotten)

 

Varmt välkomna!

 

Under hösten och vinter jobbar vi mest med bokningar. Det innebär att ett sällskat på minst 20 personer kan boka sitt besök och komma när det passar er. Fika, lunch, middag, konferens, minnestund m.m. ordnar vi efter era önskemål. Meila roma@abranet.se eller ring på: 0703564271

 

 

Förhandsboka gärna på: roma@abranet.se