Bondens Marknad

Ja, nu är det dags igen för årets Bondens Marknad. Tänk att ett år går så fort... Jag måste erkänna att jag har faktiskt längtat, och inte bara jag, min dotter Joanna och hennes kusin Hanna också, som tappert kliver upp tidigt varje lördag morgon under marknadstiden för att hjälpa till.

Många kunder har besökt oss i sommar i gårdsbutiken. Det har varit kul att kunna visa hur vi bor och jobbar. En del besökare kunde få se skörd av grön foder i 2 omgångar som blev riktigt bra i år. De flesta var mest intresserade av limousin kor och kalvar som betade i närheten av gårdsbutiken.

Mer information om våran gård kan man hitta i boken Bondens Marknad. En inspirerande matbok som förmedlar kunskap, engagemang och matlust från de 11 producenter som delta i Bondens marknad över hela landet . Boken varvar fantastiska bilder, intressanta personligheter, kunskaper om de svenska råvarorna samt recept och tips. Boken lanserades den 20 september 2008 och finns att köpa i vår marknadsstånd för 250 kr. www.bondensegen.com/page.php

VARMT VÄLKOMNA !