En god nyhet!

 

 

Till alla som har väntat på den smakrika, köttiga korven.

Idag kommer en stor ladning med färsk varmrökt gammaldags korv som korvmakaren Sören Lundgren - Gårds charken har gjort åt oss. Korvarna är gjorda enbort på hängmörat limousinkött och kryddade en sart med vitlök och ingefära och andra sarten är kryddat med grönpeppar.

Det är roligt att var med och stoppa korv!

Den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror och teknik kan du få hjälp med. Dataforskaren Kristifer Franzén kommer ut med boken som heter Korv. Där han delar med sig sitt intresse, kunskap och erfarenhet. Här kan du läsa hanns blogg: Mat och politik.

 

 

 

 

Kommentarer

Vad roligt att se Sören igen! Där du står i hörnet lärde mig Sören att köra en elektrisk korvspruta för första gången för bara ett och ett halvt år sedan. Jag längtar efter hans fantastiska produkter (och underbara frukostar).

/Kristofer